2016 


ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ

уъркшоп за трансформация и себеосъществяване

„Бъди себе си!“, съветват системите, промотиращи себе-развитие, но кое е това неуловимо себе и как да узнаеш, че успяваш да бъдеш именно него?  Human Design предоставя отговор на този фундаментален въпрос по един смущаващо прецизен и проникващ начин.

Системата за Дизайн на Човека е наука за диференциацията. Тя ни разкрива как сме устроени да бъдем различни и ни дава стратегии, с които да дадем пределен израз на своята неповторимост. Личната графика на човек се генерира на базата на рождените му данни – час, ден, място на раждане. Предоставя ни карта на потенциала, заложен у нас. Тя отразява истинските ни дадености, дарби и силни страни, посочва къде е уязвимостта ни и кои са дилемите, с които се борим. Вниквайки в същината на своето индивидуално устройство, можем да започнем да живеем с разбиране и приемане на истинския си аз и постепенно да се отърсим от блокиращите ни не-азови модели.

Да действаш в съгласие с това, което носиш като предразположеност, дава израз на истинския ти потенциал и постепенно започваш да водиш живот, който ти приляга много повече. Процесът на връщане към себе си напомня на настройване на музикален инструмент, в резултат на което той издава по-чисти и верни звуци. Това води към онази обич към себе си, която е фундаментално залегнала като търсене у всеки от нас и чието присъствие или отсъствие се проявява в самото ни поведение и излъчване. Любовта към себе си се състои в способността да разпознаеш собствената си природа, да приемеш своя потенциал и своите ограничения и да ги изживяваш автентично, наслаждавайки се на пътуването си.

Целта на уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“ е да подкрепи всеки, който би искал да поеме по пътя на дълбока трансформация. Той е разработен, за да  изгради разбиране за индивидуалните дадености на базата на личната графика на тялото и да предостави практически инструменти, с които участниците могат да експериментират в реалния си живот.

По време на двудневния уъркшоп:

  • Ще изследваме как функционират 9-те Центъра, каква може да бъде тяхната здравословна и нездравословна изява и как да се справяме с разрушителния ефект от не-азовото им проявление.
  • Ще разгледаме 4-те Типа и начина, по който са устроени да функционират, намирайки удовлетворение, успех, умиротворение и изненада в живота. Всеки от тях има различно устройство и своя Стратегия за управление. Тя не само ни позволява да проявим заложбите си, но и ни освобождава от психичното напрежение да се борим да бъдем нещо, което не сме,  давайки ни възможност да живеем без съпротива.
  • Ще се съсредоточим върху това как всеки от присъстващите е устроен да взима правилните решения за себе си като обърнем внимание на Вътрешния Авторитет - онази вградена у нас мъдрост, на която винаги можем да се доверим.
  • Ще се спрем на характера на Дефиницията в графиката на тялото и ще потърсим на какво ни учи тя, как се проявява в личния ни процес и във взаимоотношенията ни.

Основният фокус на този уъркшоп е върху приложението на Системата за Дизайн на Човека и как тя може да внесе осезаема промяна в живота ви. Ще ви предложим практически инструменти, които да подпомогнат процеса на трансформация в ежедневието и да подкрепят развитието ви в посока на една по-цялостна и пълноценна себе-реализация. Този уъркшоп е създаден, за да ви помогне да надскочите ограниченията на външното обуславяне и влияние и да ви подкрепи да изявите истинската си същност.

Готови ли сте да поемете на най-необикновеното пътешествие в живота си?


Водещ: Ана Вълева, сертифициран фасилитатор на уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“Кога: 20-21 февруари 2016 г.

регистрация на 28.11 от 09:30, начало от 10:00 до 18:00 ч. и двата дни


Къде: гр. София, Зала 73 - ул. Княз Борис I 73


Цена за участие: 260 лв. при внасяне на депозит от 50 лв. до 08.02 и 290 лв. след тази дата

* В цената за участие е включен професионален учебник, преведен на български език, който е утвърден от Международното училище по Дизайн на Човека. Учебникът носи детайлна информация за всичко засегнато в това въвеждащо ниво и съдържа описания, илюстрации и графики.


За информация и записване: Петя Благоева

Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , тел. 0889 37 19 36


** При записване е необходимо да оставите рожденните си данни, (дата, час и място на раждане), за да ви изработим предварително личната графика, която ще ви бъде необходима по време на курса.


*** Този уъркшоп е необходимо условие за тези, които биха желали да продължат със задълбочаване на познанията си по Хюман Дизайн в следващото ниво - Курсът "АБВ".

 

created by novsait.eu ©2009 Inspirala.org