altОбичай себе си“


серия от групови практически сесии


Tема – „Алхимия на Борбата


19.01.2017 (четвъртък вечер) от 19:00 до 21:00 часаЗаповядайте и поканете и приятели!


Изморени ли сте от хронични, ограничаващи модели?

Писнало ли ви е нежелани ситуации да се повтарят?

Отворени ли сте за събуждане и интегриране на нов потенциал?

 

Когато променим Енергията, тогава променяме и преживяването.

Всички ние знаем (теоритично, интелектуално), че когато се Приемем такива, каквито сме и се Обичаме истински, това ще отвори широко нашия автентичен потенциал във всички области на живота и ще внесе промяна на преживяванията, които имаме по неговото течение. Това би допринесло качеството на живот, здравето, партньорствата, финансите, общуването с другите ... да се прояви по един нов зареждащ начин.

В процеса на себепознание неминуемо себе-изследваме различни аспекти от нашата многоизмерност, които биха могли и да възпрепятстват тази Любов и Приемане и да излизат като плътни воали, които невидимо са ни обгърнали и ни ограничават. Те, разбира се, си имат своите корени и причини, за да са налични и е наша вътрешна задача да изберем посоката на отговорността и да ги трансформираме, събуждайки все по-дълбоката ни автентичност, бликаща отвътре и която чака да бъде проявена.

Тази серия от практически ориентирани групови сесии има за цел да създаде едно безопасно пространство, изградено от силата на разбиране, подкрепа, добронамереност и общото намерение за хармонизиране на всички участници. Общото поле отваря нови врати за връзка и поканване на желаната трансформация и във формата на отделни Теми ще разглеждаме, изследваме, откриваме и научаваме нови възможности за Приемане, Любов и Цялостност - заедно.

Най-сигурният начин за промяна, е чрез преживяване, когато човек е активен участник, потопен навътре в процеса. За разлика от интелектуалното знаене, на умствено ниво има отговори и натрупани ментални заключения, които не винаги са достатъчни, за да променят предизвикателствата, изправили се насреща.

Водещо намерение: изцеление на съзнателни и несъзнателни ограничения и отваряне за нов портал за връзка и приемане на новите безкрайни възможности и интегрирането им по един здравословен начин в цялостната система.

Превозно средство: за постигане на желания краен резултат в този групов процес се използва разгърнат подход, в който алгоритмите на промяната са синтезирани чрез Мета-меридианни подходи. Това е интензивно пътешествие навътре, което отива отвъд теориите и системите и има изцяло практическа насоченост.

Предимства:

 • Чрез силата на груповата динамика да се създаде подхранваща душата среда;

 • Да обградиш себе си с подкрепата и обратната връзка на интелигентни хора, които вървят по пътеката на себепознание и разширение и които се интересуват от двупосочни отношения;

 • Взаимстване на ползи за всеки участник в групата;

 • Събуждане на вътрешен потенциал;

 • Да се изненадаш от нови, неподозирани открития;

 • Процесът се насочва и импулсира от водещ с необходимия опит и квалификация;


За да участвате: Не е необходима предварителна подготовка, предварителни знания или умения за използване на конкретен метод или техника. Необходимо е да сте стъпили на пътеката на себепознанието, да имате желание за промяна и да сте изпълнени с любопитство към новото и непознатото. Ако имате намерение наред със себепознанието, да търсите и освобождение от лични предизвикателства или блокажи, спиращи Ви по пътя и желание да изявите потенциала, който носите, тогава тези серии от групови сесии биха могли да са превозното средство към постигане на желания от Вас резултат.


Ефекти:

 • повишаване на осъзнатостта;

 • събуждане на нов потенциал;

 • увеличаване на вътрешната сила;

 • събуждане на изцелителните процеси;

 • хармонизиране на силите на даване и получаване;

 • увеличаване на Любовта;

 • спокойствие и връзка в настоящето;

 • изживяване на повече хармония.


Водещ: Веселин Михайлов - трансформативен интегрален коуч

Моята задача е да Ви насърчавам в процеса на хармонизиране и да споделям натрупания опит, насочвайки процеса на трасформация по пътя на най-малкото съпротивление, при което използвам богат арсенал от необходими инструменти за постигане на здравословен краен резултат в настоящето. Намирам за изключително стойностно възможността да се върви по пътя на разширение и пълнота, когато човек работи индивидуално и групово в комбинация. Ние сме социални същества и двата пътя са важни и се допълват като ускоряват вътрешните процеси на изцеление.“


Кога: 19.01.2017 г.


Къде: София,  хотел „Есенс Център“, ул. 6-ти Септември 37

начало 19:00 до 21:30 часа


Такса участие: 25 лв.


За информация и записване: Веселин Михайлов

08888 345 14

Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. 

created by novsait.eu ©2009 Inspirala.org