хармонияСлучвало ли ви се е да знаете за наличието на определено предизвикателство, което се е изпречило на вашия път и въпреки това то да продължава да съществува?

Забелязвали ли сте, че дори и да имаме теоретичното познание за определено емоционално състояние и какво означава то в контекста (като например гняв, тревожност, апатия, вина), това не винаги помага за неговото трансформиране, когато го чувстваме?С организацията и съдействието на Фондация "Същност" ви каним на това

Представяне на обучението


От емоционална интелигентност към емоционална мъдрост“
с методите на меридианните подходи

21-ти януари, 19:00 – 21:00 часа,

водещ Веселин МихайловПовечето от нас са осъзнали, че интелектуалното познание не винаги е достатъчно, за да постигнем вътрешен мир или да се почувстваме в пълнота. Необходимо е да направим и следващата конкретна стъпка с ефективен подход, който да е на разположение, за да ни помогне в процеса на освобождаване от тежестите и ускоряване на израстването.

На това представяне ще научим интелектуално, но и ще преживеем вътрешно ефективността на меридианните подходи като инструмент за самопомощ, здраве и изобилие и ще получим информация за предстоящото на 1-ви февруари обучение.Кога: 21-ти януари, 19:00 – 21:00 часа


Къде: „Есенс Център“ - София, ул. 6-ти Септември 37


ВХОД СВОБОДЕНВодещ: Веселин Михайлов – трансформативен интегрален коуч, консултант EFT-ADV, НЛП Магистър, лектор и групов водещ.Като един от първите в областта на Енергийната Психология в България, по моя личен път на израстване непрекъснато продължавам будно да следя и изучавам нови методи и подходи, съобразени с времената на преход и разширяване на съзнанието, в които се намираме в момента. Те надграждат натрупаното вече познание с цел увеличаване на възможностите за здравословен краен резултат и събуждане на вътрешния потенциал. Новите инструменти прилагам първо върху себе си, след това в сесиите с моите клиенти и накрая ги насочвам и към групата, за да има по-голям ефект за повече хора едновременно.
Веселин Михайлов

групова
 

created by novsait.eu ©2009 Inspirala.org