2016ДИЗАЙНЪТ НА ГОДИНАТА: 2016


  • Как започва годишния цикъл?

  • Какво ни носи 2016 година по дизайн?

  • Как да пристъпим в новия годишен цикъл, следвайки собствената си посока?

 

ПРОГРАМА на вечерта:

19:00-20:00 Лекция

По време на лекцията ще разгледаме как започва годишния цикъл и кои са стъпките, които ни въвеждат в него. Ще надникнем в дизайна на 2015г. и ще направим кратка прогноза на темите, които ще ни донесе. И за да започнем цикъла коректно като себе си, ще си припомним как да разпознаем собствената си посока сред океана от обуславяне.

 

20:00-21:00 Индивидуални мини-анализи

След края на лекцията ще имате възможността да се докоснете до магията на собствения си дизайн. На разположение за вас ще бъдат сертифицирани анализатори, които ще провеждат мини-анализи в рамките на 15 минути, по време на които ще можете да узнаете повече за себе си през призмата на human design.


Цена на мини-анализа: 15 лв.

 

Кога: 20.01. от 19:00 до 21:00


Такса участие в лекцията: 10 лева.


Къде:хотел "Сити Авеню", ул. Осогово 49


За контакти: Петя Благоева, Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , 0889 37 19 36С цел да улесним организацията на събитието за всички участници, моля обърнете внимание на следните допълнения:


* Поради ограничения капацитет на залата, участието в лекция е възможно само след предварителна регистрация с име и фамилия за потвърждение на: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .


** Моля желаещите за мини анализ предварително да направят своята заявка на същия електронен адрес, изпращайки и рожденните си данни: име, фамилия, дата,
място и час на раждане.


*** Желаещите да получат безплатна лична графика могат да го направят или на адрес https://www.humandesign.info/get-a-human-design-chart/info_55.html или да изпратят рожденните си данни заедно в мейла за потвърждението на участието си, за да ги подготвим предварително.

лекция


 

created by novsait.eu ©2009 Inspirala.org