alt

Витално Тяло

11.01.2017 г.


Тема - "Съхранение на Силата"Заповядайте и поканете и приятели!Проект „Събуди своето тяло“ стартира през 2008г. със съдействието и организацията на Фондация „Същност. С течение на времето, практиката и преживяванията допринесоха процеса да се разгърне, допълни и разшири с нови, интегрални подходи. Така постепенно, изначалната идея придоби нова дълбочина и проявление - "Витално Тяло".

Тялото е нашето единствено превозно средство, с което разполагаме, преминавайки по житейския си път. Неговото устройство, функции, качества и ресурси е необходимо да опознаем и ползваме коректно. Тъй като енергията е изначалния източник на всичко, това да сме осъзнати за това как преминава през тялото и циркулира, подхранва и поддържа нашето проявление, намирам за много ценно.

Основната посока на този процес, който се разгръща през множество теми, е насочена към събуждане, балансиране и акумулиране на жизнената енергия в тялото. Това е едно пътуване от външното към вътрешното с осезаемо присъствие на Тук и Сега, при което се отключва и подхранва нашият вътрешен потенциал и автентичност.

В умело подбрани  интегрални комплекси от упражнения, движения, медитативни и релаксиращи техники с различна насока ще:

  • събудим естествените изцелителни сили на организма;
  • засилим имунната система;
  • увеличим гъвкавостта и еластичността на мускули и сухожилия;
  • активираме сърцето;
  • балансираме Ума;
  • постигнем центрираност и яснота;
  • разширим съзнанието;
  • постигнем вътрешен мир;


В създаването на тези занимания са използвани различни подходи от: Японски, Корейски и Китайски бойни изкуства, упражнения за гъвкавост, спонтанен Чи Гун, енергийна психология, Йога, шамански техники, дихателни упражнения, медитации, водени релаксации и визуализации, интегриращи упражнения и др.

Водещ – Веселин Михайлов, интегрален трансформативен коуч

Място на провеждане: "Есенс Център"

София, ул.6-ти Септември 37, между малките 5 къошета и Граф Игнатиев

Кога11-ти януарири (сряда вечер)

26-ти януари

02-ри февруари

09-ти февруари

22-ри февруари

Начало: 19:00 часа до 21:00

Облекло: свободно и леко, препоръчително без маратонки. Необходими са: постелки за земя, (шалтета, килимчета), както и лека завивка, одеяло или спален чувал при хладно време;

Такса участие: 10 лв

За информация и записване: Веселин Михайлов - Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. ; 08888 345 14


altmovevment


 

created by novsait.eu ©2009 Inspirala.org